Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.
Prekė yra parduota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
998659085X
Leidimo metai:
Aprašymas

Ši knyga skirta ugdytojams, dėstytojams, studentams, tėvams bei visiems, besidomintiems pedagogikos dalykais.

Knygoje išsamiai aptariama vaikystės samprata, vaikų kultūra, žaidimas, mokymasis, bendravimas; joje, be kita ko, kalbama apie vaikų su negalia integravimą, pereinamąjį laikotarpį iš darželinio į mokyklinį amžių.

„Pedagoginio darbo plėtros teorijoje ir praktikoje“ pristatomas ir projektų metodas, mokoma, kaip spręsti problemas, bendradarbiaujant įvairių sričių specialistams, kaip dirbti aktyviai ir kūrybingai, iškeliant bei įgyvendinant idėjas, žvelgiant į ateitį.

Knygoje nuolat pabrėžiamas pedagogikos ir demokratijos ryšys; demokratija čia suprantama tiek kaip politinis visuomenės pagrindas, tiek kaip plėtojamo pedagoginio darbo ramstis.

Rasti pusiausvyrą tarp tradicijos ir naujovių – tikras menas. Šioje knygoje nebus remiamasi vien tradicine raidos psichologija: psichologijai ir kultūrai čia skiriamas vienodas dėmesys, o tai tik atveria kelius į gilesnį pažinimą, skatina imtis naujos veiklos.

Išbaigtos, nekintamos pedagogikos sistemos skaitytojas čia neras ir atsakymų teks ieškotis pačiam, nes šios knygos tikslas – pažadinti kūrybines kiekvienos asmenybės jėgas.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (7741)
medeina
(1914)
7741 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3793)