Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.
4.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789955135012
Leidimo metai:
Aprašymas

Romanas „Saugok mane“ – tikra Danielos Sacerdoti magija. Talentingai parašytas ir nepaprastai intriguojantis romanas, šeimos praradimo, besąlygiškos meilės ir vienos moters istorija. O nuostabi Škotijos gamta ir paslaptinga globėja iš anapus pasakojimui suteikia tik dar daugiau lyriškumo ir dramatizmo.

Nuo pirmų eilučių skaitytojas įtraukiamas į personažų gyvenimo verpetą. Autorė kuria labai ryškius charakterius, kuriems būdingas savitas mąstymas, požiūris ir išgyvenimai.

„Saugok mane“ – skaudus ir romantiškas pasakojimas, kartais persismelkiantis liūdesiu, bet kupinas žavesio, besąlygiškos meilės ir galiausiai išlaisvinančios vilties. Čia yra visko, ko reikia įstabiam kūriniui: meilės, liūdesio, skausmo, savito humoro ir, žinoma, laiminga pabaiga.

Ši knyga apie tai, kaip skausminga patirtis gali trukdyti gyventi toliau ir priimti naujus iššūkius. Įsikibę į patirtus skaudulius, liekame įstrigę baimėse ir neleidžiame sau tęsti gyvenimo kelionės. Moko priimti praeitį, kad galėtum žengti į ateitį.

D. Sacerdoti rašymo stilius dinamiškas ir patrauklus. Kiekvienas parinktas simbolis čia puikiai atspindi situacijas ir charakterius, o svarbiausia — nepalieka abejingo skaitytojo.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (188)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (3)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (34966)