Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Sukurk kroodilą. Kūrėjo išlaisvinimo idėjos

Gediminas Beresnevičius
5.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Nauja
ISBN kodas:
9786094663697
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Kroodilas? Manai, kad čia klaida? Visiška nesąmonė?
Ne. Tiesiog jokio kroodilo nėra ir tu gali jį sukurti!
Jei tau žiauriai nusibodo kasdienė pilkuma, jei juodai užskrolino facebook‘as, jei neįstengi sugalvoti nieko įdomaus, jei nežinai, ką daryti gyvenimo keblumoje – imk kurti sąmoningus ar nesąmoningus kroodilus. O tiksliau – imkis kūrybinių iššūkių, sprogdinančių vidinio kalėjimo sienas.
Ar nenorėtum išsilaisvinti iš rėmų, į kuriuos esi įspraustas ir kurių gal net nepastebi? Kurdamas savuosius kroodilus ir kitus paprastus dalykus išeisi į kūrybos vieškelį, kuriuo eidamas įgausi kūrybinių jėgų, o pasaulis nušvis ryškesnėmis spalvomis. Jei nesustosi eidamas tuo keliu, užsiauginsi kūrybiškumo „raumenis“, kurių reikia ne tik darbe, studijose, bet ir kasdienėje veikloje.
Kaip auginti tuos raumenis? Apie tai ši knyga. Jos autorius Gediminas Beresnevičius – astrofizikas pagal išsilavinimą, oficialiai – Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centro Gabių ir talentingų vaikų ugdymo skyriaus vedėjas, neoficialiai – vienas fantastikos judėjimo Lietuvoj pradininkų ir pirmojo fantastų klubo (vėliau žinomo kaip “Dorado”) įkūrėjas. Iš tikrųjų jis – kovotojas su inercija ir rutina, netikėtumų meistras, visada pasiruošęs išmušti nekaltus žmones iš nusistovėjusių vėžių.
Knygos idėjomis gali vadovautis visi žmonės nuo 8-ių iki 80-ties, norintys į savo aplinką ir save pažiūrėti naujomis akimis. Jaučiantys, kad jų viduje slypi lobiai, tik nemokantys jų parodyti. Ir tie, kurie mano, kad niekas jų viduje neslypi...
Kūrybiškumą lavinti galima bet kur ir bet kada: einant į darbą ar mokyklą, gulint prie jūros, skaitant knygą, būrelyje, klausantis muzikos, draugų ar draugių vakarėlyje. Čia yra uždavinių, kuriuos sprendžiant, reikės prisiminti, jog turi galvą. Pratimai – nesudėtingi (dauguma), sąmojingi (kai kurie) ir keičiantys gyvenimą.
O iššūkiai? Hm... Tikimės jie padės tau išlaisvinti savąjį kūrėją ir išsilaisvinti pačiam.
Įveiksi?

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (452)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (16)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3292)