Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Vadybos ateitis

Gary Hamel
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

Knygoje Gary Hamelas teigia, kad šiandien, labiau nei bet kada, organizacijoms reikia drąsių vadybos inovacijų. Dabartinis valdymo modelis, orientuotas į kontrolę ir produktyvumą, nebetinka pasaulyje, kur verslo sėkmę lemia prisitaikymas ir kūrybiškumas.
Žaibiški pokyčiai, trumpalaikis pranašumas, technologinės nesėkmės, maištingi konkurentai, susiskaldžiusi rinka, visagaliai klientai, nepaklusnūs akcininkai – šie XXI amžiaus iššūkiai peržengia organizacijų struktūros ribas ir atskleidžia valdymo modelio, nesugebėjusio atlaikyti laiko diktuojamo tempo, ribotumą. Kokią geriausią valdymo kryptį rinktis šiandien, kad rytoj galėtume džiaugtis rezultatais? Apie tai knygoje "Vadybos ateitis".
Pionierių kelias visuomet ne rožėmis klotas. Tačiau būtent jie arba vainikuojami laurais, arba žūsta. Galimybės vienodos.

„Jūsų organizacijos veiklą varžo ne veiklos ar verslo modelis, bet valdymo modelis. Tam skirta ši knyga. Mūsų tikslas – padėti jums tapti XXI amžiaus valdymo pionieriais, suteikti jums žinių, kad galėtumėte iš naujo kurti valdymo principus, procesus ir kurti verslą mūsų postmoderniame amžiuje."

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (125)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (3)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3483)