Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Stebuklingas Mėtos pasakų pasaulis

Neringa Tik
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786094750977
Leidimo metai:
Aprašymas

„Stebuklingas Mėtos pasakų pasaulis" - ketvirtoji rašytojos knyga, kuri supažindins skaitytojus su nepaprastai žavia mergaite Mėta! Ji aplink save regi daug keistų dalykų, nuolat svajoja ir žavisi pasakomis. Kartu su ja keliaudami sutiksime kalbantį dramblį, spalvotus sliekus auginančią žirafą ar obuoliais kvepiantį narcizą. Ši nepaprasta mergaitė nuves mus į stebuklingą mišką, kuriame auga gardaus šokolado medžiai, takeliai grįsti vafliais, žydi margaspalvių sausainių gėlės, o danguje šokinėja cukrinės vatos debesys. Jos pasakose laksto mėlyni kiškiai, skraido baltos varnos, margintos raudonais taškučiais, šmirinėja žalios lapės, o rožė iš savo skrybėlės ištraukia ne tik zuikį, bet ir šimto metrų ilgio smauglį, kalbantį kamuolį ar gėlėtą begemotą!
Neįtikėtinos istorijos, žavūs pasakų herojai ir spalvingos iliustracijos džiugins ne tik vaikus, bet užburs ir sudomins kiekvieną! Ar norite kartu keliauti į stebuklingą Mėtos pasakų pasaulį?
Neringa Tik - pasakų kūrėja, savo gyvenimo neįsivaizduojanti be stebuklingų istorijų. Rašytoja sukūrė ne vieną dešimtį pasakų, kurios džiugina mažuosius skaitytojus ir priverčia nusišypsoti suaugusius. Autorės vaizduotė - beribė, tad ji keliaudama po Lietuvą kūrybinėse, edukacinėse dirbtuvėse moko vaikus, suaugusius ir net senjorus sekti pasakas. Ji padeda atskleisti magišką istorijų pasaulį, kuriame kiekvienas tampa pasakos herojumi.
Rašytoja kuria ir asmenines pasakas, kurios yra puiki dovana.
„Žmonės, sužinoję, kuo užsiimu, aikteli iš nuostabos. Man dažnai tenka aiškinti, kas yra eiliuota asmeninė pasaka. Pagrindinis herojus visada yra žmogus (ar net visa šeima, kolektyvas), kuriam skiriama pasaka. Užsakovas apibūdina žmogų, jo pomėgius, kasdienybę, svajones, o aš tai perkeliu į pasakę, - pasakoja rašytoja. -Rašiau eiliuotas istorijas gimtadieniams, krikštynoms, vestuvių jubiliejams, Kalėdų ir net išėjimo iš darbo progomis. Beje, šiais metais gimtadienio pasakę sukūriau ir gimtajam Panevėžio miestui! Mano pasakas dovanojo ir vos kelių mėnesių kūdikiui, ir aštuoniasdešimtmečiai senoliui. Džiaugiuosi, kad mano kūryba džiugina ir lieka kaip puikus prisiminimas. O man visada smagu išgirsti: NORIU PASAKOS".
Neringa Tik

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (1)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (19942)