Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Sodininkas Florencijus

Kęstutis Kasparavičius
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789955683339
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

„Sodininkas Florencijus“ – labai stilingas ir originalus kūrinys vaikams apie mažo meškinų miestelio gyvenimą. Nuostabių rožių augintojas meškinas Florencijus sukuria juodąją rožę, kuri atneša į miestelį vien tik juodas mintis ir liūdesį. Todėl sodininkas, nepaisydamas to, kad rožės užsigeidė pati Meška Karalienė, užkasa savo kūrinį giliai po žeme ir taip sugrąžina miesteliui prarastą ramybę ir džiaugsmą.
Čia sutiksite daugiau įdomių ir spalvingų Meškamiesčio gyventojų: meškinus Kepėją, Bitininką su tūkstančiu trim šimtais aštuoniasdešimt septyniomis bitėmis, puošeivą meškutę Dainininkę ir mėlynių mėgėją meškutę Uogautoją.
Kaip ir kitos K.Kasparavičiaus knygos vaikams, „Sodininkas Florencijus“ yra paslaptingos nuotaikos, pasižymi painiu siužetu, iki pat atomazgos išlaiko skaitytojo dėmesį.
Knygos teksto poveikį dar labiau sustiprina iliustracijos, išsiskiriančios realistiniais piešiniais ir siurrealistiniais elementais, sužmoginamais daiktais ir gyvūnais. Iliustracijos savo vizualia įtaiga skatina skaitytoją fantazuoti ir nepaprastai harmoningai dera su tekstais.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (38)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (20271)