Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Gamtos metų ratas

Selemonas Paltanavičius
7.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9786094414152
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Pasuk GAMTOS METŲ RATĄ – tavęs laukia neįtikėtina kelionė!
Gamtininkas ir rašytojas Selemonas Paltanavičius kviečia atskleisti Lietuvos gamtos paslaptis, keliaujant metų laikų ratu. Šiame gausiai iliustruotame gamtos pažinimo vadove autorius pasakoja apie kiekvieno mėnesio ypatumus, siunčia trumpas žinutes, užduoda klausimus ir į juos atsako, kviečia atlikti nuotaikingus metų laikų darbelius ir... užrašo pokalbius su gamtoje sutiktais gyvūnais! Dvylikos mėnesių nuotraukos perkels į trumpus Selemono Paltanavičiaus filmuotus vaizdo įrašus, kurie atgys skaitytojų išmaniuosiuose įrenginiuose programėlėje „Metų ratas“. Mažieji klausytojai, skaitantys vaikai, suaugusieji – kiekvienas šioje knygoje atras savo mėgstamiausią pasakojimą, žinutę, nuotrauką ar iliustraciją.
Kaip naudotis programėle „Metų ratas“.
1. Į savo išmanųjį įrenginį atsisiųskite nemokamą programėlę „Metų ratas“ iš „Google play“ arba „App store“ internetinių parduotuvių.
2. Knygos puslapyje prie kiekvieno mėnesio pavadinimo rasite rodykle pažymėtą nuotrauką su vaizdo įrašu.
3. Programėlėje pasirinkite atitinkamą metų laiką ir nukreipkite įrenginio kamerą virš nuotraukos. Ekrane pamatysite nuotrauką papildantį trumpą vaizdo įrašą.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (133)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (19939)