Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Anuomet mūsų namuose

Hansas Falada
7.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Ši knyga, autoriais žodžiais tariant, tai "pasveikinimas nuskendusiems vaikystės sodams", kuriuose dar viskas tviskėjo šviesos spinduliuose.
H.Falada - nuostabus pasakotojas. Lengva, vaizdinga kalba jis keliais bruožais taip pavaizduoja veikėjus, kad jie kaip gyvi stoja mums prieš akis. O veikėjų ir jų nuotykių šioje knygoje gausu. Galėtume net pasakyti, kad tai novelių romanas ne tik apie autoriaus vaikystę ir paauglystę, bet ir apie jo tėvus, senelius, draugus ir gimines. Jaukūs ir tvirti tėvų namai, jų papročiai, puotos ir šventės, mokyklos vargai, ilgos ir džiaugsmingos atostogos kaime - tas gražus vaikystės pasaulis, nupieštas su meile ir humoru, bet anaiptol ne sentimentaliai. Autorius ištikimas tiesai. Jo akys pastebi ir vyresniųjų silpnybes, ir tai, kas slypi už prabangių XIX amžiaus Berlyno fasadų. Vis dėlto knygoje žaižaruoja šviesios vaikystės spalvos, debesys atslinks vėliau, daug vėliau...
Ši knyga skirta jauniems skaitytojams, bet ji, be abejonės, pradžiugins ir visus kitus, kurie dar prisimena savo "nuskendusius vaikystės sodus".

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (7780)
medeina
(1892)
7780 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (66)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (19861)