Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Diferencialinės lygtys ir tikimybių teorija.Mokomoji knyga.ir Diferencialinės lygtys ir tikimybių teorija. Uždavinių sprendimai.(2 knygos)

S. Janušauskaitė, A. Marčiukaitienė, D. Prašmantienė, N. Ratkienė
10.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Gera
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

1.Diferencialinės lygtys ir tikimybių teorija.Mokomoji knyga.----2009 metų---Knygoje išdėstyta pirmos ir antros eilių diferencialinės lygtys, atsitiktiniai įvykiai ir vienmačiai atsitiktiniai dydžiai, vienmačių atsitiktinių dydžių matematinė statistika ir dvimačiai atsitiktiniai dydžiai bei jų matematinė statistika.
2.Diferencialinės lygtys ir tikimybių teorija. Uždavinių sprendimai.-----2007 metų----Knygą sudaro 3 skyriai.Pirmame yra pirmos ir antros eilės diferencialinių lygčių, bei diferencialinių lygčių sistemų sprendimo pavyzdžiai,antrajame - tikimybių teorijos ir vienmačių atsitiktinių dydžių pavyzdžiai,o trečiajame - dvimačių atsitiktinių dydžių,bei matematinės statistikos uždavinių sprendimo pavyzdžiai.Skyriai suskirstyti pagal temas į smulkesnius skyrelius,kurių pradžioje glaustai pateikiami pagrindiniai teoriniai teiginiai,o toliau,plačiai ir išsamiai aiškinamas teorijos taikymas,t.y.tipinis uždavinių sprendimas.Kiekvieno skyrelio gale yra uždavinių ( su atsakymais)savarankiškam darbui bei teorinių klausimų savianalizei. Šioje mokomoje knygoje taip pat pateikiamos užduotys ( 30 variantų ) modulio programoje numatytam individualiajam namų darbui ir aiškinama tų užduočių atlikimo metodika.
Abi knygos skirtos KTU Ekonomikos ir vadybos fakulteto bei Socialinių mokslų fakultetų studentams ir yra parengta pagal studijų modulio P160B015 (Diferencialinės lygtys ir tikimybių teorija) 4 kreditų programą.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (11)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (2316)