Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Šiuolaikiniai vaikai: kaip augti kartu?

Michaelis Laitmanas
3.95 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090102343
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Vaikai − mūsų ateitis. Rytoj jie šeimininkaus mūsų pasaulyje ir mes jau nieko nepajėgsime pakeisti, tačiau šiandien jų vystymasis daug kuo priklauso nuo mūsų.
Knygoje „Šiuolaikiniai vaikai“ aptariami žmogaus formavimosi etapai: pradedant vaisiaus vystymusi ir baigiant 20 metų tarpsniu – įėjimu į suaugusiųjų gyvenimą.

Knygoje aptariama, kaip vaikas suvokia pasaulį ir visą jį supančią tikrovę, kaip jis įsisąmonina save, savo aplinką, kaip mezga pirmuosius ryšius su kitais žmonėmis ir t. t. Žingsnis po žingsnio, žodis po žodžio aptariami visi amžiaus tarpsniai, lūžio taškai tampant suaugusiu žmogumi.

Knyga padalyta į dvi dalis. Pirmojoje nuosekliai aptariami žmogaus augimo tarpsniai nuo 0 iki 20 metų, duodamos praktiškos rekomendacijos, kaip elgtis sudėtingose, nevienareikšmėse situacijose, kuriose atsiduria tėvai, auklėtojai ir mokytojai. Rasime ir apie vaikų hiperaktyvumą, nenorą mokytis, agresijos ir smurto problemas vaikų kolektyve ir daugybę kitų temų. Šioje dalyje išsamiai aptariamas vaiko augimo ypatumai, atskleidžiama, kokios pagalbos reikia vaikui, idant jis realizuotų save ir taptų sveikas visuomenės narys.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (12057)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5574)