Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Konstitucinės teisės klausimai, kazusai,užduotys

Egidijus Šileikis
5.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
444
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Leidinys skiriamas pirmiausia teisės mokslų studentams. Naudingiausias jis bus rengiantis dieninio ir neakivaizdinio skyrių pirmakursių konstitucinės teisės seminarams ir atitinkamiems egzaminams, paskutinių semestrų magistrų seminarams ir baigiamajam konstitucinės teisės egzaminui. Be to, knyga galėtų būti pravarti politologijos, žurnalistikos ar istorijos studentams bei tarpdisciplininių studijų atstovams.
Dėl kai kurių knygoje nurodomų konstitucinės teisės teorinių ir praktinių aspektų sudėtingumo ir būtinumo apie juos diskutuoti leidinys gali praversti šią teisę dėstantiems ar tyrinėjantiems doktorantams, lektoriams, docentams ar profesoriams.
Gyvybingas ir veiksmingas seminaras ar paskaita iš esmės būna tada, kai studentai savišvietos ir mąstymo ugdymo labui gali retsykiais kelti pagrįstus klausimus dėstytojams, o šie, vengdami vienintelių apibrėžimų ar išankstinių kategoriškų atsakymų, pirmiausia atskleidžia atsakymo formulavimo pagrindus ir argumentus.
Leidinio klausimai ir atsakymai, susiję su vis gausėjančiais Konstitucinio Teismo išaiškinimais bei konstitucinės teisės praktiniu taikymu, gali būti naudingi praktikuojantiems teisininkams, politikams ar jais tapti siekiantiems asmenims.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (4)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (1062)