Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Sveikata ir gerovė : paslaptys, kurios pakeis Jūsų gyvenimą

Mark Finley
2.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789986495819
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Tikėtina, kad pradėjote skaityti šią knygą "Sveikata ir gerovė. Paslaptys, kurios pakeis jūsų gyvenimą" norėdami prailginti savo gyvenimą, būti sveikesni ir laimingesni. Tai kilnus tikslas, nes buvote sukurti amžinam gyvenimui. Jei seksite šioje knygoje pateiktais principais ir patarimais, jūsų svajonė gali išsipildyti. Jūs nusipelnėte gerai ir laimingai gyventi.

Mes esame daug vertingesni nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Pavyzdžiui, paimkime žmogaus kūną. Jei tyrėjai įvertintų mūsų kūno dalių cheminę vertę, tikriausiai prieitų išvados, kad esame menkaverčiai, tačiau žurnale „Wired“ išspausdinti paskaičiavimai rodo, kad jei savo širdį, plaučius, kepenis, DNR ir kaulų čiulpus išreikštume pinigine išraiška, mūsų vertė pakiltų iki 33 milijonų eurų.

Būdamas protingu, mąstančiu gyvu žmogumi, turėdamas milžinišką gebėjimą mylėti ir patirti gražiausius gyvenimo džiaugsmus, jūs esate vertesnis nei 33 milijonai eurų. Būtent apie tai ir kalba ši knyga "Sveikata ir gerovė. Paslaptys, kurios pakeis jūsų gyvenimą".
Versdami knygos puslapius jūs pradėsite atradimų kelionę, kuri pakeis jūsų gyvenimą. Geresnio gyvenimo principai ir praktiniai gyvenimo būdo patarimai, kuriuos atrasite kiekviename knygos skyriuje, gali žymiai pagerinti jūsų gyvenimo kokybę. Jūs galite patirti tikrą gyvenimo džiaugsmą. Skaitydami ir mąstydami apie sveikatą, suprasite, kad norint pasiekti tikrąją laimę, jums tikriausia teks žengti keletą neabejotinų žingsnių. Tačiau neapkraukite savęs dideliais pokyčiais, pradėkite nuo mažų žingsnelių. Pavyzdžiui, kai įprasite sportuoti arba sumažinsite cukraus ir rafinuotų produktų kiekį savo mityboje, sustiprės jūsų ryžtas ir gebėjimas priimti tinkamus sprendimus.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (3230)
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (22)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5430)