Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.
4.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789986745686
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Kambariniai augalai išgyvena ne pačius geriausius laikus.
Aštuntajame dešimtmetyje visur iš rištų krepšelių sviro chlorofitai, devintas dešimtmetis buvo paženklintas monsteromis juodalksnio vazonuose - kubiluose. Dabar atėjo laikas pokyčiams. VAZONUOSE Andy Sturgeon pasakoja, kodėl augalai reikalingi mūsų aplinkai ir mūsų sielai. Šyptelėdamas jis veda mus pro menkavertes puansetijas jmantrių sukulentų link. Yra augalų, kurie sugeria cigarečių dūmus iš gyvenamojo kambario ir pašalina toksinus iš miegamojo, o jeigu mėgstate ruošti maistą, skirsnis apie žoles ir valgomus augalus padės praturtinti jūsų palangę.

VAZONAI - ne tik išsamus priežiūros žinynas, bet ir vadovas, kaip pritaikyti augalus kambario dizainui ir gyvenimo sąlygoms. Andy Sturgeon pateikia daugiau negu 160 augalų ir paaiškina, kaip mažiausiomis pastangomis paskatinti juos vešėti. Yra augalų, kurie tenkina pačius įvairiausius pageidavimus, jie tinka tiek nuostabiame vonios kambaryje, tiek niūriame biure. Tiems, kurie myli augalus, bet, regis, neišgali išsaugoti jų gyvų, galima rinktis tokius, kurie iš esmės yra nenumarinami, kaip dracenos, o labiau mėgstantys rizikuoti gali įsigyti truputį labiau iššaukiančių. Na, ir kaip galima įtarti, rasite čia ir augalų, kurie kiek neįprasti ar tiesiog akivaizdžiai keisti.

VAZONUOSE pateikiama visa reikalinga praktiška informacija apie tręšimą, laistymą ir sodinimą, o kartu ir apie natūralios priežiūros galimybes. Knyga pasakys, kodėl jūsų Ficus benjamina meta lapus ir ką daryti, kad jie vėl išsiskleistų. Ji pasakys jums, kaip savo mėgstamam patiekalui nuolat turėti šviežių bazilikų ir kaip neleisti augalams nuvysti, kol atostogaujate. Pagal Andy filosofija augalų priežiūra turėtų teikti malonumą ir būti paprasta. Sumaniai sudaryti ir apipavidalinti šmaikščiomis nuotraukomis VAZONAI yra puikus kambarinių augalų vadovas.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (8743)
zilvinass
(2144)
8743 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (899)