Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Šokis su drambliais

Jarem Sawatsky
3.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9786098254006
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Dėmesingo įsisąmoninimo vadovas sergantiems demencija, parkinsono, alzheimerio ir kitomis lėtinėmis ligomis bei visiems, kurių smegenys sensta“ padės susidoritu su didžiausiasi gyvenimo iššūkiais.
Jūsų kūnas nebepaklūsta jums? Jus kamuoja nepagydoma liga? Ar jaučiate, kad mintys vis dažniau painiojasi? Ar tada įmanoma džiaugtis gyvenimu ir rasti stiprybės pasitikti naują dieną? Jarem Sawatsky neabejodamas sako, kad taip!

Filosofijos mokslų daktaras Jarem Sawatsky parašė ne vieną savipagalbos knygą ir vadovą tiems, kurie prižiūri sergančius ar gydo sveikstančiuosius. Tačiau kai jam buvo diagnozuota nepagydoma Hantingtono liga, skatinanti smegenų degenaricinius procesus, jis suprato, kad labai trūksta knygų nepagydomomis ligomis sergantiems ligoniams.

Jarem Sawatsky atsisakė profesoriaus karjeros ir ėmė nagrinėti lėtinėmis ligomis sergančių žmonių galimybes. Šių tyrinėjimų rezultatas - knyga „Šokis su drambliais“. Šiame dėmesingo įsisąmoninimo vadove netrūks paguodžiančių įžvalgų ir padrąsinančių išvadų.

Ko ieškoti šioje knygoje?
● nesunkių širdį paguodžiančių praktinių veiksmų, atversiančių naujas galimybes;
● autoriaus prisiminimų apie jo paties kelionę ir nuolatinį šeimos buvimą šalia – čia netrūksta ir humoro, ir už širdies griebiančių akimirkų;
● įkvėpimo pakilti ir veikti net po didžiausių sukrėtimų;
● patarimų, kaip iškęsti skausmą pakeičiant jį kitais jausmais;
● būdų įveikti baimes ir suteikti sielai atgaivą.

Jarem Sawatsky – daugiau nei 6 knygų autorius ir bendraautoris. Jo mokymai santarvės stiprinimo ir dėmesingo įsisąmoninimo temomis sulaukė tarptautinio pripažinimo. Jo klausosi tie, kurie ieško geros savijautos recepto ir nori greitai atgauti fizines bei dvasines jėgas. Knyga „Šokis su drambliais“ – į keliolika kalbų išverstas bestseleris, kupinas jautrių istorijų, nesumeluotos išminties ir kiek aštroko humoro. Ši giliamintiška knyga drąsina ir įkvepia.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (19)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (8553)