Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Būkime gražios. Vidinio ir išorinio grožio vadovas

Mehmet C. Oz Michael F. Roizen
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789955344056
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

Pasaulio moterų numylėtinis populiarusis daktaras Ozas kalba ne tik televizoriaus ekrane, šįsyk kartu su kolega knygos puslapiuose prabyla apie vidinį ir išorinį grožį, kuris parodo ir mūsų sveikatą.

Visais laikais grožis buvo vertybė, gražus žodis kaip ir patrauklus kūnas traukė moterų ir vyrų akį. Mūsų dienomis grožio idėja užvaldė visą pasaulį, o labiausiai, žinoma, moteris. Jos negali apie tai negalvoti, jos sąmoningai ar ne¬sąmoningai tuo domisi kiekvieną kartą, kai žengia į dušo kabiną ar žvelgia į save veidrodyje. Daugelį sprendimų, susijusių su sportu ar mityba, drabužio – juodos suknelės ar baltų kelnių – pasirinkimu, nulemia grožio siekis. Grožis tradiciškai siejamas su žmogaus išore, bet jis tikrai neturėtų būti tapatinamas vien su gražia išvaizda. Išorinis grožis – sveikatos liudijimas, tai žinia apie sveikatą, kurią siunčiame aplinkiniams žmonėms. Visais laikais grožis buvo ir yra patikimiausias sveikatos rodiklis, įvertinamas per vieną dešimtąją sekundės dalį. Taigi, jei nors kiek išsamiau panagrinėsime grožio sąvoką, suprasime: vidinis grožis – gera savijauta ir laimės pojūtis – turi didžiulę įtaką mūsų visų sveikatai apskritai.

Gydytojai praktikai dr. Michaelas F. Roizenas ir dr. Mehmetas C. Ozas iš tiesų nestokoja įvairiausių patarimų, kad visi – ir moterys, ir vyrai – būtume gražūs, patrauklūs, geidžiami. Knygos autoriai taip pat nemažai kalba apie sveikatą, sveikatinimo būdus ir priemones, apie skirtingas grožio industrijos galimybes ir kiekvieno žmogaus norus tobulinti ne tik išorinį, bet ir vidinį grožį – savo kūną ir sielą. Jie išmoningai pateikia linksmų, vaizdingų pavyzdžių, padėsiančių įveikti blogus įpročius, siūlo nemažai kūno gražinimo ir tobulinimo pratimų, moko sveikai gyventi, tobulėti ir keistis. Ir visa tai puikiai pagrindžia originaliomis iliustracijomis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (310)
cipas
(703)
310 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (287)