Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Gydantis maistas, aštrus protas. Efektyvūs mitybos būdai, gerinantys atmintį

Autorių Kolektyvas
10.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090117484
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Tinkama mityba gerina bendrą sveikatos būklę, o tam tikri maisto produktai – turintys energijos užtaisą – gali apsaugoti smegenis, pagerinti jų veiklą, netgi gerokai sumažinti riziką susirgti smegenų ligomis. Knygoje „Gydantis maistas, aštrus protas. Efektyvūs mitybos būdai, gerinantys atmintį“ garsus amerikiečių gydytojas dr. Nealas Barnardas, remdamasis klinikiniais tyrimais, pateikia naujausių mokslinių duomenų ir siūlo novatoriškus atminties stiprinimo ir smegenų sveikatos išsaugojimo būdus.

Autorius pataria, kurių produktų reikėtų padauginti savo valgiaraštyje ir kurių vengti, nurodo proto lavinimo ir fizinius pratimus, darančius teigiamą įtaką smegenų veiklai. Nealo Barnardo siūloma programa ne tik suaktyvins smegenų veiklą, bet ir padės išvengti tokių rimtų ligų kaip Alzheimeris, insultas, pagerins aktyvumą, miego kokybę, sumažins nervingumą ir padės sutelkti dėmesį.

Knygoje „Gydantis maistas, aštrus protas“ sužinosite:

Kokie kasdieniai produktai ir valgiai turi įtakos jūsų atminčiai;
Koks alkoholio ir kofeino ryšys su rizika susirgti Alzheimerio liga;
Kodėl pieno produktai ir mėsa kelia pavojų mūsų atminčiai;
Kokios naujausi tyrimai atlikti nuodingų metalų srityje: pavyzdžiui, kaip mūsų organizmą veikia aliuminis, randamas virtuvės reikmenyse, skardinėse ir kt.
Knygoje rasite ir detalų valgiaraštį su pusryčių, priešpiečių, pietų patiekalais, receptų ir patarimų, kaip taupyti laiką virtuvėje ir išlikti sveikiems.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (30865)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5648)