Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Prie vairo su Platonu

Robert Rowland Smith
4.50 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
978-9986-16-877-5
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

„Prie vairo su Platonu“ filosofo žvilgsniu apžvelgia svarbiausius kiekvieno iš mūsų gyvenimo įvykius nuo gimimo iki mirties. Ką apie įsimylėjimą pasakytų Freudas? Ką Nietzsche mano apie vidutinio amžiaus krizę?
Didžiausi pasaulio protai iš visų jėgų ilgai stengėsi įminti svarbiausių gyvenimo įvykių prasmę, o Robertas Rowlandas Smithas pirmą kartą visų jų išmintį sutelkia vienoje vietoje – išradingoje, sąmojingoje ir visiems suprantamoje kelionėje per gyvenimo pakilimus ir nuosmukius.
Pasitelkiant filosofiją, istoriją, kiną, dailę, literatūrą ir psichologiją, knygoje „Prie vairo su Platonu“ analizuojama tikroji įvykių, kuriuos kiekvienas privalome patirti, prasmė. Išgirsite Aristotelio nuomonę apie mokyklos lankymą, iš Heideggerio nemažai sužinosite apie kraustymąsi į naujus namus, Miltonas ir Freudas naujai atvers skyrybų prasmę, o iš Prousto sulauksite patarimų apie tai, kaip senatvėje tapti išmintingam.
Nesvarbu, ar mokotės vairuoti, ruošiatės tuoktis ar skirtis, „Prie vairo su Platonu“ leis į savo gyvenimą pažvelgti visiškai naujai, o drauge – ir smagiai praleisti laiką.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (10)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (10532)