Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Sergančiųjų diabetu praktinis mitybos vadovas

Kristine Napier
7.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786098145335
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

„Jūs galite kontroliuoti 2-ojo tipo diabetą - tai svarbiausia gera naujiena milijonams žmonių, sergančių diabetu. Dar didesnei žmonių daliai, norinčiai sumažinti riziką susirgti šia liga, Kristine knyga yra nepamainomas vadovas bei didžiausia jūsų viltis - užkirsti diabetui kelią."

Ištrauka iš Byron J. Hoogwerf, įžanginio žodžio, Klyvlendo klinika, Endokrinologijos skyrius

Grėsmė susirgti 2-ojo tipo diabetu - paprastai jis vadinamas suaugusiųjų diabetu - dar niekada nebuvo tokia didelė. Iš tiesų, šio labiausiai paplitusio diabeto tipas jau pasiekė epidemijos mastą. Amerikoje nuo jo kenčia apie 16 milijonų žmonių. Šios ligos nebegalima vadinti suaugusiųjų diabetu, nes nemažai nutukusių paauglių ir vaikų jau serga 2-ojo tipo diabetu.

Kristine Napier, viena įžymiausių Amerikos dietologių, sukūrė programą, padedančią gerokai sumažinti diabeto grėsmę, mitybą derinant su sveiku gyvenimo būdu. Šios autorės mitybos patarimai padėjo tūkstančiams diabetu sergančių žmonių. Be to, Kristine Napier moko, kaip greitai pagaminti sveiką, naminį maistą visai šeimai - nuo gausybės sriubų, salotų iki užkandžių. Valgiaraštyje rasite be galo didelę skanėstų įvairovę: varškės pyragą su šviežiomis uogomis, citrinų tortą, tiramisu, šokoladinius putėsius ir daug kitų! Skamba neįtikėtinai? Tai tik dalis naujos programos, nusipelnančios garbingos vietos kiekvienoje virtuvėje!

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (7)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3224)