Blynai užkariavę ir mažų, ir didelių simpatijas. Be to, visai turėtų patikti ir gaminantiems - juk dėl jų nereikia ilgai sukinėtis virtuvėje.
Galbūt ne vienam kils klausimas, kodėl blynai ir vafliai - vienoje knygoje. Viskas dėl praktiškumo. Pagal pateiktus receptus galima gaminti tiek tuos, tiek anuos.
Receptų autorės siūlo labai daug variantų: nuo paprastų kasdienių patiekalų, kuriais pradžiuginsite namiškius, iki gurmaniškų prancūziškų blynelių (crepes), karštų ir šaltų blynų tortų, puikiai tiksiančių kitokiam vakarui. Nesaldžių ir desertinių, lengvų ir sočių, kepamų keptuvėje ir orkaitėje - visko čia rasite.
Dar vienas skyrius skirtas įvairaus skonio įdarams ir priedams. Ir, žinoma, praktiški patarimai, kokia turėtų būti nepriekaištingo blyno ar vaflio tešla, kokią keptuvę rinktis ir kaip laikyti iškeptus, kad kuo ilgiau išliktų šilti, švieži ir, žinoma, skanūs.