Žiema: Leidinyje pasakojama, kaip Lietuvoje buvo švenčiamos žiemos šventės, prisimenami Kūčių, Kalėdų, Naujųjų metų, Trijų Karalių bei Užgavėnių papročiai ir tradicijos. Pateikiama daug toms šventėms gamintų valgių receptų.
Pavasaris: Leidinyje pasakojama, kaip lietuviai maitinosi Gavėnios metu, kaip šventė pavasario šventes – Velykas, Jurgines, Šeštines, Sekmines, prisimenama Motinos diena. Pateikiama daug toms šventėms gamintų valgių receptų.
Vasara: Leidinyje pasakojama, kaip lietuviai pažymėdavo įvairias šventes, kokius valgius ruošdavo per šienapjūtės, rugiapjūtės pabaigtuves.
Ruduo: Leidinyje pasakojama, kokius darbus rudenį dirbdavo, kokias šventes švęsdavo ir kokius valgius per bulviakasį ir linarūtę ruošdavo Lietuvos ūkininkai.