Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Gero maisto dienoraštis. Pavasaris

Renata Ničajienė
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786094088490
Leidimo metai:
Aprašymas

"Gero maisto dienoraštis. Pavasaris" tai antroji knygų serijos "Gero maisto dienoraštis" knyga (pirmoji "Gero maisto dienoraštis. Žiema" buvo skirta žiemos sezonui). Ji turėtų patikti tiems, kurie pavasarį nori maitintis natūraliai sveikiau.
Knygoje rasite gardžių sezoninių patiekalų su valgomais daigais, laukinėmis dilgėlėmis, pavasariniais ridikėliais, smidrais, rabarbarais receptų. Joje daug dėmesio skiriama sveikiau paruoštoms velykinėms vaišėms: lengviems kiaušinių ir mėsos patiekalams, šventiniams saldumynams be kvietinių miltų ir cukraus.
Knygų serija "Gero maisto dienoraštis" sugulė į keturias, skirtingiems metų laikams skirtas knygas. Tai dienoraščio forma parašytos kulinarinės knygos, kiekvienai metų dienai jose rasite po vieną ne tik skanų, bet ir sveiką receptą. Iš viso dienoraštyje 365 receptai, tiek pat, kiek metuose dienų.
Po kiekvienu receptu skaitykite dietistės komentarą, kuris patvirtins patiekalo naudingumą. Receptai labai paprastai, lengvai ir greitai pagaminami, po jais tokie ženkleliai: "Be cukraus", "Be glitimo", "Be laktozės".
Visos "Gero maisto dienoraštis" knygos:
Pirmoji knyga - "Gero maisto dienoraštis. Žiema"
Antroji knyga - "Gero maisto dienoraštis. Pavasaris"
Trečioji knyga - "Gero maisto dienoraštis. Vasara"
Ketvirtoji knyga - "Gero maisto dienoraštis. Ruduo"
Knygų komplektas KOMPLEKTAS. Gero maisto dienoraštis. Žiema + Pavasaris + Vasara + Ruduo

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (4)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3417)