Cosina Bellersen Quirini

Fermentavimas. Receptų knyga

(0) Prisijunkite, norėdami įvertinti.
Skelbimas

Santrauka: Naujas žvilgsnis į fermentaciją: pačių rauginti kopūstai, sojų pasta, kečupas, sūris ir kumpis, namuose daromas alus ir kepama duona. O viską gerokai palengvina patys mažiausi pagalbininkai – mielės ir bakterijos. Maisto fermentavimas yra pats seniausias kulinarinis metodas, naudojamas daugybei produktų ir gaminti, ir išlaikyti. Rauginti maisto produktai sveiki, gerai pasisavinami, skatina virškinimą, stiprina imunitetą, o svarbiausia – neabejotinai gardūs! Nauda įsitikinsite patys iš daugiau nei 250 įkvepiančių receptų ir jų variantų!







Šiai knygai šiuo metu skelbimų nėra.

Komentuoti gali tik prisijungę vartotojai!

Panašūs skelbimai