Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Beatos virtuvė

beata nikolson
9.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Iš tų, kurie įsigijo šią knygą, sulaukiau neregėto, negirdėto pagyrų ir dėkavojimų antplūdžio. Man tai buvo, švelniai tariant, netikėta! Esu labai dėkinga visiems, kurie negailėjo gerų žodžių pirmajai mano knygai.
Kokia ta mano knyga?

Man patinka paprastas, nuoširdus maistas be sudėtingų, sunkiai gaunamų ar ypač brangių ingredientų. Maistas yra tam, kad juo mėgautumėmės. Jis turi būti paprastas, o jo gamyba neturi išvaryti jūsų iš proto ir nuvesti prie bankroto.

Norėdama išleisti šią knygą dirbau daugiau nei metus. Čia sudėti mano išbandyti receptai, pagal kuriuos gaminu savo šeimai ir vaišinu draugus. Turiu arti šimto kulinarinių knygų ir skaitau jas kaip romanus. Man labai patinka, kai yra ne tik plikas receptas, bet ir jo atsiradimo aplinkybės, istorija, kurią jums papasakotų draugė ar pažįstama, pasidalindama su jumis kokiu nors receptu. Taigi lygiai taip parašiau ir šią knygą. Su krūva trigrašių, pastabų ir įvadų…

Trumpai, ką rasite knygoje „Beatos virtuvė“

Skyrius „Savaitgalio pusryčiai“ su daugelio labai išgirtais varškės ir savaitgalio blynais, dviejų rūšių keksiukais, iš Amerikos atsivežtu Granolos receptu ir nuostabiais bajoriškais blyneliais su ikrais.

„Salotų bare“ – tai, kuo vaišinčiau savo salotų bare, jei jį kada nors turėčiau. Čia be konkurencijos visų širdis užkariaujanti burokėlių ir tuno mišrainė, rytietiškos kopūstų salotos, patys paprasčiausi agurkai su stebuklingai paprastu ir gardžiu medaus padažu bei daug kitų salotų.

Kaip gi mano knyga galėtų apsieiti be skyriaus „Sriubos“?! „Nei dienos be sriubos!“, – aš sakau ir čia – vienuolika mano mėgstamiausių ir tikrai labai gardžių sriubų receptų.

„Vakarienės“ skyriuje receptai, kurie tiks ir svečiui vaišinti, ir šeimai maitinti – visų mėgstama lazanija, vištienos plovas, daugelio išgirti makaronai su cukinija, pomidorais ir feta bei kiti sotūs patiekalai.

Skyriuje „Vaikų darželis“ vaikyste kvepiantys patiekalai – maltinukai, vištytės, varškėtukai – tai, kas patinka suaugusiems ir mažiems vaikams.

Vasaros žarijomis kvepiančioms puotoms skirtas skyrius „Eime į lauką“.

Ir užkandėlių bei palesimų skyrius „Pakramsnokim“.

O tomis dienomis ar vakarais, kai į namus užsuka pulkelis ar net visas pulkas svečių, įkvėpimo rasite skyriuje „Pamaitinti minią“. Čia rasite ir troškintų raugintų kopūstų, ir šonkauliukų receptą, ir visų laikų geriausią studentišką patiekalą – bulves su šonine ir kmynais.

Negalvokite, kad viskas tik apie tai, ką valgome. Skyriuje „Per barzdą varvėjo“ – 10 alkoholinių ir ne tik gėrimų receptų.Ir pabaigai, žinoma, saldumynų ir skanumynų skyrius „Saldu gardu kaip du medu“.

Norėčiau, kad jums ši knyga, pirmiausia, būtų smagi ir kad ja naudotumėtės laisvai, ir neįsikibę. Gaminkite, improvizuokite, dalykitės savo maistu su kitais ir skaniai bei sveikai valgykite. Laimingas maistas – sveikas maistas!

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3417)