"Gyvename ne tam, kad valgytume, o tam, kad valgytume skaniai". Šis, regis, nuvalkiotas posakis žinomos TV laidų vedėjos Beatos Nicholson virtuvėje tampa realybe. Realybe, dvelkiančia obuolių pyragu, mamos balandėliais ar egzotiškais prieskoniais. Jos virtuvėje draugės pamiršta dietas, vaikai - kaprizus, o vyrai - darbo rūpesčius. Beata gamina taip lengvai ir su tokiu įkvėpimu, kad abejonių nekyla - ruošti maistą namuose ne tik sveika, bet ir smagu. Londone gyvenanti žurnalistė lietuvišką kulinarinę savo patirtį praturtino britų virtuvės tradicijomis, lankydama įvairiausius kursus išmoko kitų šalių maisto gaminimo paslapčių. Šioje knygoje sugulė mėgstamiausių Beatos patiekalų receptai - tai, kuo galima pradžiuginti ir šeimą, ir būrį svečių.