Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Prie stalo Lietuva

Nicholson Beata
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786098157048
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Tai šeštoji Beatos Nicholson kulinarinė knyga, kurioje asmeniškai aprašyta gyvoji Lietuvos virtuvė. Čia rasite daugiau nei 90 patiekalų, kuriuos Lietuvos šeimos ir kasdien, ir įvairiausiomis progomis gamina kelis dešimtmečius, o jų receptai perduodami iš lūpų į lūpas.

7 knygos skyriuose atsispindi visas Lietuvos virtuvės ciklas: nuo pusryčių iki vakarienės, nuo žaibiškai pagaminamų iki namų sąlygomis gimstančių šedevrų, arba konservuotų, raugintų, išlaikytų valgių.

Tai knyga visiems norintiems paragauti patiekalų nuo lietuviško stalo, pasigrožėti, pajusti, prisiminti, susipažinti, įsimylėti Lietuvą.

„Tai knyga apie maistą, kurį valgydama užaugau, kuris žadina pačius šilčiausius jausmus ir gražiausius prisiminimus. Nuo varškės blynų ir varškėtukų iki kūčiukų su aguonų pienu ir obuolių sultyse marinuotų burokėlių. Norėčiau, kad tai, kas čia užrašyta, žinotų ir mano vaikai. Prie tokio stalo norėčiau sodinti visą Lietuvą ir jos svečius. Ši knyga – padėka ir meilės laiškas apie brangiausią vietą pasaulyje.

Norėčiau, kad „Prie stalo Lietuva" jus įkvėptų ir primintų, kokioje nuostabioje ir dosnioje šalyje gyvename, kokie darbštūs ir svetingi yra mūsų žmonės." – sako Beata.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (18)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3486)