Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Ant medinės lentelės

Kristina Pišniukaitė
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090134474
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

„Ant medinės lentelės: subalansuota mityba | įvairovė virtuvėje | sveiki ir stilingi receptai“ – maisto tinklaraštininkės Kristinos Pišniukaitės pirmoji knyga, kurios pagrindiniai ingredientai yra sveikata ir įvairovė.

Vartydami daugelį kulinarinių knygų randame vos vieną kitą mūsų dėmesį patraukiantį receptą. Ne vieną puslapį praverčiame dėl to, kad aprašomą patiekalą pagaminti užima daugybę laiko arba jo receptas reikalauja produktų, kurie per brangūs arba jų nelengva gauti. Maisto tinklaraštininkė Kristina Pišniukaitė kurdama savo pirmąją knygą orientavosi ne į gaminamų valgių ištaigingumą ir išskirtinumą, o į praktiškumą. Knygoje „Ant medinės lentelės : subalansuota mityba | įvairovė virtuvėje | sveiki ir stilingi receptai“ ji siūlo skaitytojams receptus, atsakančius į kasdienišką klausimą „Ką šiandien valgyti?“ Čia rasite patiekalus, kurie ne tik greitai pagaminami, bet yra sveiki, puikiai numalšina alkį ir suteikia energijos.

Tai knyga, kurioje Krisina dalinasi su skaitytojais visomis per keletą metų sukauptomis žiniomis. Autorė įsitikinusi, kad šiuolaikinis žmogus vertina įvairų ir subalansuotą maistą, tad knygoje siekia derinti įprastus produktus ir neatrastus skonius. Ji paneigia mitą, kad sveika mityba yra beskonio maisto sinonimas. Pasirinkę tinkamus produktus ir susipažinę su Kristinos Pišniukaitės siūlomais receptais sveikai maitintis galėsite be didelių pastangų.

Subalansuotai mitybai svarbi ne tik produktų maistinė vertė, bet ir įvairovė, tad knygos autorė kviečia skaitytojus palikti komforto zoną - išmėginti naujus receptus ir atrasti naujus skonius. Daugelis knygoje pateiktų receptų gaminami be mums įprastų karvės pieno bei kiaušinių. Be to, visi knygoje pateikti receptai yra be glitimo.

Vos prieš keletą metų Kristina nė nesapnavo, jog vieną dieną taps viena populiariausių maisto tinklaraštininkių Lietuvoje ir lygiuosis su savo dievaite Beata Nicholson. Tuo metu ji dirbo šeimos versle ir vadovavo savo tėčio įmonės padaliniui Vilniuje. Tada ją ir aplankė mintis, kad šis darbas jai nemielas. Ji paliko šią darbovietę ir įsidarbino „Jurgio ir Drakono“ picerijų tinklo rinkodaros komandoje.
Maistas visada buvo Kristinos aistra ir hobis, o jos mintys dažnokai sukosi apie medinę lentelę – maistą, jo gaminimą, produktų įvairovę ir skonius. Persikrausčius į Vilnių ir pradėjus gyventi su draugu gaminti teko nuolat. Kristina ėmė vartyti įvairias receptų knygas, naršyti internete, ieškoti įvairesnių skonių derinių ir savo kolekciją pildyti vis naujų patiekalų receptais. Šiandien ji gali teigti, jog jos svajonė pildosi – Kristina kuria receptus, rašo tinklaraštį, užsiima maisto produktų stilizavimu, nuolat lankosi renginiuose, konsultuoja, filmuoja ir gyvena kurdama savo svajonę.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (788)