Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Laimės piliulės. Vartojimo instrukcija ir šalutinis poveikis

Eva Tombak
8.50 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
978-609-01-2215-0
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

„Laimės piliulės“ pravers tiems, kurie norėtų pasveikti nuo pozityvumo greitligės, arba bijo ją apsikrėsti. Piliulės ne tik malšina pavojingiausią ligos simptomą – šabloninį mąstymą, bet ir sėkmingai kovoja su jos priežastimi – susireikšminimu ir egoizmu. Jų sudėtyje esanti sveiko skepticizmo dozė išskaido tokius pavojingus mąstymo trombus kaip „galvok pozityviai“ bei „būk laimingas čia ir dabar“, atkuria laisvą minčių cirkuliavimą. Nesukelia priklausomybės.

Šešėliai ir netgi pati tamsa nėra pasaulio pabaiga – tik iššūkiai. Tamsoje reikia

drąsos ir pasitikėjimo. Ne tik gyvenimu, sėkme, bet ir pačia tamsa. Tikėjimo, kad ji yra tik į laimę vedančio kelio posūkis.

„Išgersi mėlyną piliulę – nepatogumai baigsis, atsibusi savo lovoje ir tikėsi tuo, kuo nori tikėti. Išgersi raudoną – liksi stebuklų šalyje ir sužinosi, koks gilus kiškio urvas. Aš siūlau tiesą, nieko daugiau“, – sako filmo „Matrica“ herojus Morfėjus.

O aš siūlau spalvingesnių – svajonių, tiesų, sapnų ir iliuzijų piliulių. „Laimės piliulės“ – tai pasirinkimų vaistinėlė. Vartojimo instrukciją prisegu, apie šalutinį poveikį informuoju.

Nėra kelių į laimę, pats kelias yra laimė.

Dalai Lama

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (24)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (8977)