Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Niekam tikę vyrai: dvylika vyrų tipų, su kuriais neverta gaišti laiko

Beatrice Poschenrieder
3.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Beatrice Poschenrieder nuo 1999 m. yra didžiausio Vokietijos internetinio portalo patarėja meilės klausimais. Taip pat įvairiuose vyrų ir moterų žurnaluose ji rašo apie partnerystę, erotiką, psichologiją bei sveikatą. Yra parašiusi ne vieną knygą, kurių paskutinė - „Geriausias visų laikų seksas“ (Der beste Sex aller Zeiten, 2003). Rašytoja gyvena Berlyne.

Moterys taip jau elgiasi, kad dažniausiai įsimyli tuos vyrus, kurie dėl savo asmeninių charakterio savybių iš karto būna pasmerkti nurašymui. Šioje knygoje autorė dvylikoje linksmų bei gyvenimiškų istorijų pasakoja išgyvenimus su skirtingais vyrų tipais. Ilgus metus dirbusi internetinio portalo meilės patarėja, autorė į vientisą kūrinį sudėjo tikrai geriausias gyvenimiškas situacijas apie santykių katastrofas bendraujant su misteriais Mamos sūneliais, Egocentrikais, Sekso apsėstaisiais, Psichopatais, Neurotikais, Skūpuoliais. Po kiekvienos istorijos atskleidžiamos savybės, pagal ką atpažinti atitinkamą vyrų tipažą, pateikiami įvairių vyro tipų pliusai ir minusai bei autorės komentaras.
Visa knyga - tai vienos moters santykių su vyrais istorija. Kartais atrodo, lyg skaitytum dienoraštį, o kartais - lyg klausytum moterų būrelio pašnekesio. Kiekvienos istorijos pradžioje mes šyptelime iš to, kaip herojė bando užmegzti pažintį su nauju vyriškiu, bei dar labiau pralinksmėjame, kai sužinome, kuo visa tai baigiasi. Bet juk beveik kiekvienai moteriai teko sutikti tą Misterį Beviltiškumą, tad tai puiki proga pažinti kitus nepageidaujamus vyrų tipus beskaitant linksmą laisvalaikio romaną – dienoraštį – pasakojimą – gyvenimo istoriją.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (13)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (8566)