Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Pagrindinės baimės formos

Fritz Riemann
9.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9786090145364
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Psichoanalitiko Fritz Riemann populiariosios psichologijos knyga „Pagrindinės baimės formos“ yra laikoma žanro klasika. Autorius teigia, kad nerimas yra žmogiškas ir kviečia į akistatą su didžiausiomis savo baimėmis.

Knyga „Pagrindinės baimės formos“ yra savistabos šaltinis, siekiantiems suvokti ir susidraugauti su savo baimėmis. Autorius aptaria pagrindines baimės formas, tokias kaip įsipareigojimo baimė, tapimo savimi baimė, pokyčių baimė, baimė būti nemylimam, baimė mirti. Taip pat psichoanalitikas analizuoja asmenybės tipus atsižvelgdamas į žmogų formavusią patirtį.

Baimė yra neišvengiama mūsų gyvenimo dalis. Per visą istoriją žmonės bando atrasti naujus būdus jai sumažinti ar įveikti. Ir vis dar gaji iliuzija, kad galime gyventi gyvenimą be baimės. Daug asmenų su nerimu kovoja neracionaliais būdais. Iš to kyla įvairios fobijos, isterija, per didelis prieraišumas, neigiamo elgesio toleravimas, pavojų paieškos ir kitos pasekmės.

Fritz Riemann parašė knygą, siekdamas padėti suprasti save ir kitų žmonių baimes. Remdamasis pagrindinėmis baimės formomis jis pateikia gilių psichoanalitinių įžvalgų, kaip su jomis kovoti. Autorius teigia, kad gebėjimas priimti ir įveikti nerimą yra žingsnis brandos link, o knygos skaitytojai ras daug atsakymų ne tik apie savo, bet ir apie aplinkinių elgesį.

Pirmasis knygos „Pagrindinės baimės formos“ leidimas pasirodė 1961-ais metais ir vis dar yra tarp populiariausių ir geriausiai vertinamų populiariosios psichologijos leidinių.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (8416)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (6)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (8991)