Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Santuokos alchemija. Menas būti dviese

Olegas Lapinas, Dalia Lapinienė
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090118559
Leidimo metai:
Aprašymas

Susituokę arba kaip pora apsigyvenę vyras ir moteris tikisi kartu užauginti vaikus, užgyventi turto ir drauge sulaukti senatvės. Kodėl ne visiems pavyksta tai padaryti? Kodėl po kelerių, keliolikos ar net keliasdešimties metų daugybės porų keliai išsiskiria? Ką daryti, ką reikia suprasti ir žinoti moteriai apie vyrą, o vyrui apie moterį, kad drauge laimingi atšvęstų auksines vestuves?

Santuoką žaismingai lygindami su alchemija skaitytojų jau pamėgti autoriai supažindina su trimis porų gyvenimo etapais: pirmasis – vyrui ir moteriai tenka daug ko atsisakyti ir nemažai mokytis, kad galėtų žengti poros gyvenimo keliu; antrasis – pora pradeda suprasti ir jausti, kad gyvenimas kartu atneša visą glėbį gėrio; trečiasis – vyras ir moteris jau žino, kad juos jungia nematoma jėga, jie nušvinta suvokę, jog gyventi drauge yra gera ir įmanoma. Kiekvienam vyrui ir moteriai naudinga suprasti šiuos etapus, jų pažinimas padės kurti santykius ir įveikti net sunkiausias krizes: galbūt paaiškės, kad reikia pasakyti „sudie“ savo viengungiškai laisvei ir psichologiškai subręsti kaip vyrui ar žmonai arba atsisveikinti su pasąmonėje užsilikusiomis tėvų programomis, galbūt atėjo laikas suderinti seksualinį apetitą arba suvokti, kad tapai tironu ar meilės vergu, o gal tereikia išmokti konfliktuoti ir susėdus pasišnekėti.

Knygoje „Santuokos alchemija. Menas būti dviese“ pateikiama daugybė patarimų, kaip suprasti save ir kitą, kaip rasti bendrą kalbą su partneriu, vaikais ir net su savimi, kaip elgtis, kad gyvenimo nesunkintų pinigų ir turto klausimas, kaip nepadaryti vietos meilės trikampiui, užsigydyti santykių žaizdas ir išlaikyti meilę.

Dalia Lapinienė

Žinoma meditacijos, Ošo terapijos, šeimos konsteliacijų specialistė. Nuo 2001 m. užsiima savęs pažinimo ir asmeninio augimo grupėmis, moterų grupėmis, meditacija, juoko joga, šeimos konsteliacijomis. Konsultuoja individualiai, veda individualius regresinės hipnozės ir kvėpavimo užsiėmimus.

Olegas Lapinas

Žinomas gydytojas psichoterapeutas, turintis aukščiausiąją psichoterapeuto kategoriją ir Psichoterapijos draugijos mokytojo sertifikatą. Hipnozės, psichoanalitinės psichoterapijos, psichodramos, NLP, šeimos konsteliacijų specialistas. Dėstė humanistinės psichologijos, streso ir relaksacijos kursus, vedė NLP, psichodramos, tipologijos mokymus. Šiuo metu dirba dėstytoju Žmogaus studijų centro Psichologijos akademijoje, ISM, veda šeimos konsteliacijas ir verčiasi privačia psichoterapeuto praktika. Knygų „Kai pabunda miegantysis“, „Vienas megabaitas apie meilę“, „Kaip išgyventi Marijos žemėje“ autorius.

Dalia ir Olegas Lapinai yra ne tik sutuoktiniai, bet ir knygų „Pasimatymai su šešėliu“, „Ten ir atgal: vienas megabaitas apie vaiką“, ir šios – „Santykių alchemija: menas būti dviese“ – bendraautoriai.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (7766)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (5)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (8993)