Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Kasdieniniai apmąstymai

Autorių Kolektyvas
5.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Šis leidinys pradėtas rengti rekondavus 1987 m. Visuotinės tarnybos konferencijai, siekiant patenkinti Draugijos seniai subrendusį poreikį turėti apmąstymų rinkinį „šiai dienai“ apimantį visus kalendorius metus.

Kiekvieno datuoto puslapio viršuje peteikiama citata iš kurio nors šaltinio: Bilo V. mintys iš Anoniminių alkoholikų, Dvylika žingsnių ir Dvylika tradicijų, AA subręsta, Kaip tai mato Bilas, Geriausios Bilo mintys; daktaro Bobo – iš Daktaras Bobas ir gerieji senbuviai, taip pat iš kitos AA konferencijos aprobuotos literatūros.

Po kiekviena citata yra asmeninis kurio nors AA nario apmąstymas citatos tema. Kreipusis į visą AA draugią gauta daugiau nei 1300 tekstų. AA nariai, kurių mintys įtrauktos į knygą, nėra profesionalūs rašytojai ir kalba, žinoma, ne Draugijos, bet savo vardu – tiesiog vienas AA narys kalba kitam AA nariui.

Šio bendradarbiavimo rezultatas – knyga, kurioje daugiausia dėmesio skiriama Trims priesakams: Sveikimas, Vienybė, Tarnavimas; tai atliepia mūsų Preambulę, kurioje sakomas, kad„ AA draugija nesusijusi su jokiomis sektomis, tikybomis, politika, organizacijomis ar įstaigomis“.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (8701)
zilvinass
(2031)
8701 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (30298)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (8576)