Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Kasdien vis truputį arčiau: du kartus atpasakota psichoterapija

Irvin D. Yalom
27.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Irvinas Yalomas – garsus psichiatras, psichoterapeutas, mokslininkas bei mokslinių ir grožinių knygų autorius. Jo darbai pasižymi moksliniu meistriškumu, komunikabilumu bei ypatingu jautrumu. Šios savybės jau seniai papirko jo, – kaip rašytojo, skaitytojus, o – kaip specialisto, – pacientus.

Džinė Elkin, talentinga, tačiau turinti begales problemų rašytoja, tampa Irvino Yalomo paciente privačiame jo kabinete. Dirbdami kartu jie nusprendžia parašyti atskirus kiekvieno susitikimo įspūdžius, prisiminimus ir kilusius klausimus. Tokio jų susitarimo produktu tapo ši knygą – pirmoji knyga, kurioje dalinamasi abipusėmis psichiatro bei paciento refleksijomis.

Tikra tiesa, kad daugelyje psichoterapinės literatūros kūrinių pasakojamos išgijimo istorijos. Šio amžiaus pradžioje psichiatrai vis dažniau imdavo leisti vaizdingus ir išskirtinius pasakojimus apie pacientus, o pacientai savo ruoštu vis dažniau pateikdavo savo pačių retrospekcines versijas. Ši knyga unikali tuo, kad vienu metu pateikiama ir paciento, ir daktaro pozicija, atskleidžiami jų puoselėjami subtilūs ir sudėtingi bei abiem svarbūs tarpusavio santykiai.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (274)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (28)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (6744)