Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Jūsų vidinis laikrodis

Suhas Kshirsagar
7.90 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090133682
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Jeigu ieškote sveiko ir darnaus gyvenimo recepto – jis jūsų rankose.

Nuolatinė įtampa, prastas miegas, nuovargis, antsvorio grėsmė – tai pažįstama daugeliui mūsų, tačiau ar kada mėginote prastos savijautos priežasčių ieškoti... netinkamoje dienotvarkėje?
Norint pakeisti senus įpročius, atsikratyti įtampos, numesti svorio ar geriau išsimiegoti nereikia iš esmės savęs keisti. Įsiklausykite į organizmo siunčiamus signalus ir suprasite, kaip veikia jūsų biologinis laikrodis, – štai ką žada ajurvedos išmintį ir didžiulę gydymo patirtį sukaupęs knygos autorius.
Knygoje, remiantis senovės Indijos medicinos praktika ir šiuolaikiniu mokslu, atskleidžiama, kokią didžiulę įtaką paros ritmas turi sveikatai ir kodėl jo laikydamiesi atrandame visaverčio gyvenimo raktą.
Kad suprastumėte, kaip tai veikia, ir įsitikintumėte paros ritmo laikymosi teikiama nauda, dr. Suhas G. Kshirsagaras pateikia mokslinių tyrimų rezultatais pagrįstas išvadas ir tikras istorijas iš savo praktikos. Autorius pataria, kaip nusistatyti savo kūno tipą, ir siūlo programą, kuri padės pertvarkyti dienos ritmą ir pakeisti gyvenimą.

Tai pokyčių knyga, su kuria žengsite į lengvą kasdienybę.

„Pasakykite, kokia jūsų kasdienė rutina, ir pasakysiu, kaip jaučiatės. Pasakykite, kada valgote, ir pasakysiu, ar jums lengva, ar sunku išlaikyti savo svorį. Pasakykite, kada mankštinatės, ir pasakysiu, ar stiprinate savo organizmą, ar jį tik alinate. Pasakykite, kada vakare išjungiate televizorių ar kompiuterį, ir pasakysiu, ar jautrus esate stresui. Pasakykite, kada užmiegate, ir pasakysiu, ar jums reikia po pietų kavos, ar baigiantis ilgai dienai šaukiate ant tų, kuriuos mylite, nors ketinote būti kantrus.
Ar tai skamba kaip magija? Ne. Vis daugiau mokslinių tyrimų rezultatų rodo, kaip glaudžiai mūsų kūnas susijęs su šviesos ir tamsos kaita.“
Dr. Suhas G. Kshirsagaras

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (1)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (8582)