Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Psichologijos pagrindai

Danutė Gailienė
15.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Psichologija kaip pasirenkamasis dalykas dėstoma IX–X ir XI–XII klasėse dvejus mokslo metus pagrečiui. D. Gailienės, L. Bulotaitės ir N. Sturlienės vadovėlį “Asmenybės ir bendravimo psichologija” XI–XII klasėms “Tyto alba” išleido 2002 metais. Vadovėlio, skirto IX–X klasių moksleiviams, dar nebuvo.
Vadovėlis “Psichologijos pagrindai” skirtas moksleiviams, pradedantiems studijuoti psichologiją. Vadovėlyje pateikiama trumpa psichologijos mokslo istorija, aptariamas psichologijos objektas, tikslai, tyrimo metodai. Moksleiviai supažindinami su šiuolaikinės psichologijos turimais faktais bei žiniomis apie žmogaus psichinius procesus: suvokimą, atmintį, mąstymą ir kt. Be teorinės, faktinės medžiagos, moksleiviams pateikiamos ir praktinės užduotys, kurios padės ne tik geriau įsisavinti medžiagą, bet ir giliau pažinti save, suprasti kitus žmones ir procesus, vykstančius visuomenėje. Vadovėlyje “Visuomenės pagrindai” pateikiama ir praktinių patarimų, pavyzdžiui, kaip pažinti ir suvaldyti savo jausmus, kaip efektyviau mokytis ir pan.
Žinios ir įgūdžiai, įgyti studijuojant šį vadovėlį, padės lengviau ir giliau įsisavinti XI–XII klasių psichologijos dalyko programą

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (8717)
zilvinass
(2033)
8717 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (11)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (8586)