Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Kaip užauginti tikrą vyrą be tėvo šeimoje. Vienišos motinos gidas.

Richard Bromfield Cheryl Erwin,
6.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Vaikų psichologas dr. Richardas Bromfieldas (Ričardas Bromfildas), dirbantis Harvardo medicinos mokykloje, ir šeimos psichiatrė Cheryl Erwin (Šeril Ervin), psichologinių knygų apie vaikų auklėjimą bendraautorė, įtaigiai kalba apie sūnus auginančių vienišų motinų problemas. Pasitelkdami gyvus pavyzdžius, autoriai atsako į daugelį klausimų: koks mano, kaip vienišos motinos, vaidmuo? Ar galiu būti tikra, kad mano sūnus užaugs neprarasdamas vyriškos tapatybės? Galiausiai kaip nepamiršti savęs ir savo poreikių?

Ši knyga, naudinga ne tik vienišai mamai, bet ir bet kuriai berniuką auginančiai šeimai, padės įveikti problemas, susijusias su prisirišimu ir atsiskyrimu, priklausomybe ir savarankiškumu, leistinomis ribomis ir privatumu. Sužinosite, kaip ugdyti berniuko charakterį, gebėjimus ir tapatybę, puoselėti sveiką požiūrį į moteris ir meilę, padėti siekti mokymosi bei profesinės sėkmės ir pasirengti neišvengiamai ateisiančiai dienai, kai sūnus pradės gyventi savarankiškai.

Šia knyga pristatoma nauja psichologinių leidinių serija „Baltų lankų patarimas“, skirta šiuolaikiniam žmogui, kuris neabejingas jį supantiems žmonėms ir pasirengęs priimti nūdienos pasaulio keliamus iššūkius. Kiekviena knyga – tarsi vienas patarimas, apibendrinantis ir padedantis įveikti aktualią problemą.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (4)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (8977)