Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.
5.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Nauja
ISBN kodas:
9789955988946
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Praėjo penkeri metai rengiant šį leidinį nuo tos dienos, kai AA narys pirmą kartą pareiškė, jog jam reikia tokios knygos. Kai kuriuos naujokus sutrikdo AA programos apibūdinimas, ypač tuos kurie tapatina „dvasingumą“ su „religija“. Tačiau, kaip sakė vienas mūsų draugijos įkūrėjų daktaras Bobas: „Mūsų nesieja jokia teologinė doktrina. Mes – tai gausybė įsitikinimų vienoje organizacijoje“.

Įsitikinome… – tai knyga, kurioe atsiskleidžia nuomonių įvairovė apie dievą, „kaip mes Jį suprantame”. Dauguma pasakojimų buvo parašyti specialiai šiam leidiniui, atsiliepiant į AA Generalinės tarnybos (GSO) pasiūlymą. Po kiekviena istorija nurodytas adresas ar trumpas komentaras liudija, kaip plačiai į jį buvo atsiliepta. Draugija dėkinga visiems, kas ėmėsi aprašyti savo dvasios keliones, nesvarbu, ar tie pasakojimai pateko į knygą, ar ne. Be šios nuomonių daugybės kažin ar būtų pavykę sudaryti tikrovę atspindintį leidinį.

Iš pradžių vienas įkūrėjų, Bilas V., rengėsi parašyti šiai knygai įžangą. Vietoj jos prieš kiekvieną skyrių nutarta pradėti knygos Kaip tai mato Bilas citatomis, kurios ir atspindi autoriaus požiūrį.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (343)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (30298)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (8576)