Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Pažadinkite savyje milžiną

Robbins Anthony
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789955678885
Leidimo metai:
Aprašymas

Entonis Robinsas (Anthony Robbins), asmeninio efektyvumo ir asmenybės permainų ekspertas, šioje knygoje kalba apie būdus, kaip valdyti savo emocijas ir kūną, optimizuoti tarpusavio ir profesinius santykius, sutvarkyti finansus ir apskritai visą gyvenimą.

E. Robinsas žingsnis po žingsnio pateikia veiksmų programą, kuri padės jums užsibrėžti aukštus tikslus ir pažaboti jėgas, formuojančias jūsų likimą.

Entonis Robinsas yra lyderis, darantis mūsų kartos žmonėms didžiulę įtaką. „Pažadinkite savyje milžiną“ – tai giliamintiškų ir plačių įžvalgų rinkinys. Skaitydami šią knygą, imame suprasti, kad tikrosios sėkmės gali tikėtis tik tie, kurie puoselėja laiko patikrintas vertybes ir tarnauja kitiems. – Stephen R. Covey, knygos „Septyni sėkmės lydimų žmonių įpročiai“ autorius

Čempionai nuolat tobulėja ir didina savo veiklos efektyvumą. Entonis Robinsas yra kaip tik tas treneris, kuris ugdo čempionus – žmones, kurie nenurimsta, kol nerealizuoja visų savo galimybių.– Pat Riley, NBA treneris, kurio penkios treniruotos komandos laimėjo čempionų titulą.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (14)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (8555)