Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

16 gydančių istorijų Kai gyvenimas užknisa

Rasa Borodina
5.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Rasa Borodina debiutavo su patarimų ieškantiems darbo žmonėms knyga „Karjeros guru: kaip susirasti svajonių darbą“. Antroji autorės knyga „16 gydančių istorijų: kai gyvenimas užknisa“ yra visiškai kitokia. Joje rasite šešiolika tikrų, jautrių, vilties suteikiančių istorijų apie žmones, kurie patyrė didžiulius gyvenimo sunkumus, nusirito į patį dugną, bet vis tiek sugebėjo atsitiesti.

Rasa Borodina istorijas savo knygai kaupė ne vienerius metus. Kai kuriuos žmones ji pažinojo iš seniau, kitus sutiko atsitiktinai, pavyzdžiui, keliaudama traukiniu. Visi knygos herojai buvo visiškai atviri ir savo istorijomis su skaitytojais dalinosi neslėpdami juodžiausių gyvenimo periodų. Jie apnuogino sielą tam, kad pasakytų, jog įmanoma išsikapstyti iš juodžiausios duobės ir visada yra dėl ko gyventi.

Visi knygos „16 gydančių istorijų: kai gyvenimas užknisa“ herojai labai skirtingi. Jų patirti dalykai taip pat labai įvairūs. Rasa Borodina su pašnekovais kalbėjosi apie pogimdyvinę depresiją, bandymus nusižudyti, priklausomybę nuo alkoholio ir narkotikų, smurtą, terorą, artimo žmogaus netekties sukeltą depresiją ar toksišką vaikystę.

Knygos veikėjai atvirai papasakojo apie savo nuosmukį, gyvenimą pasiekus dugną, bet taip pat pasidalino ir patirtimi, kaip pavyko išsikapstyti, bei kaip sekasi dabar. Daugelis pašnekovų gyvenimą ir santykius su žmonėmis ėmė vertinti stipriau.

Rasa Borodina savo knyga „16 gydančių istorijų: kai gyvenimas užknisa“ siekia įkvėpti tuos, kuriems nebesinori gyventi, kenčiančius nuo priklausomybių, tuos, kurie dažnai panyra į liūdesį, nemato gyvenimo prasmės. Taip pat istorijos skirtos ir tiems, kuriems rūpi kiti žmonės, kurie nori suprasti, ką jaučia asmenys atsidūrę užribyje bei tie, kurie siekia padėti savo artimiesiems.

Autorė knygos pabaigoje įtraukė ir psichologinę pagalbą teikiančių organizacijų kontaktus bei literatūros, kuri galėtų padėti sunkiu metu, sąrašą.

Rasa Borodina – knygų rašytoja, apžvalgininkė, asmeninio tinklaraščio rasaraso.lt autorė. Taip pat ji yra projekto cvguru.lt vadovė, konsultuoja personalo atrankos klausimais, veda verslo koučingo praktikas. Rasa knygas rašyti svajojo visą gyvenimą. Nuo vaikystės apie tai galvojusi autorė pagaliau pasiryžo ir parengė 2018-tais metais pasirodžiusią debiutinę knygą, kurioje sukaupė daugybę patarimų ieškantiems darbo. Antroji knyga – saviugdos. Skaudžios žmonių istorijos, sukauptos per keletą metų, įkvėps vilties bei gyventi.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (12)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (6)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (8972)