Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Tapyba taškais. Mokomės piešti kompiuteriu

Glen Wilkins
4.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
5430034622
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Kurti meno kūrinius kompiuteriu – įkvepiantis ir jaudinantis dalykas. Skaitmeninė technologija savaime skatina eksperimentuoti. Menininkas gali išbandyti kelis skirtingus paveikslo variantus. Jis gaki keisti kompoziciją, spalvas ir net tapybos priemones tol, kol gaus pageidaujamą rezultatą. Naudojamoms priemonėms niekada nepritrūks dažų, be to, čia neribotas spalvų pasirinkimas, o bet kurią klaidą galima ištaisyti.

Tradiciškai menas buvo mokslo priešas, tačiau naujoji skaitmeninė era suartino šias dvi sunkiai sugretinamas sritis. Kompiuterinis menas kuriamas pasitelkiant grynąją matematiką ir skelbia naują kūrybinės laisvės erą. Šiuolaikinės interneto galerijos pristato meno kūrinius viso pasaulio auditorijai ir net suteikia galimybę priešingose pasaulio pusėse esantiems menininkams kartu kurti vieną kūrinį.

Skaitydami knygą sužinosite: Kas yra skaitmeniniai meno kūriniai; Kaip įsirengti skaitmeninę dailės studiją
- Kaip imituoti plunksną ir flomasterius, paprastą pieštuką, spalvotus pieštukus, anglį, pastelę, aliejaus pastelę, akvarelę, aliejinius ir akrilinius dažus, klasikines grafikos technikas; Rasite sudėtingesnių technikų pavyzdžių; Sužinosite apie pas mus gana retą piešimo įrankį – grafinę planšetę; Yra specialiųjų terminų žodynėlis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (8440)
valavice
(1420)
8440 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5167)