Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

UGNIES IR LEDO KELIONĖS: kvapą gniaužiančios kelionės po įdomiausius pasaulio kampelius: Antarktidą, Naująją Zelandiją, Argentiną, Nepalą, Gruziją

Rita Šemelytė, Vytautas Brazauskas
8.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Nauja
ISBN kodas:
2200100724303
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Kelionė į Antarktidą, anot keliautojų, unikalumu primena skrydį į Mėnulį, o Naujoji Zelandija užburia neįtikėtinu gamtos grožiu ir įvairove: nuo trykštančių geizerių, spalvingų, atšiaurių ugnikalnių iki snieguotų kalnų viršūnių, akmeningų uolėtų pakrančių su laukine gyvūnija, vaizdingų įlankų, smėlėtų paplūdimių, fjordų ir akį rėžiančio mėlynumo ežerų. O kur dar išbandymų kupini žygiai Himalajuose, Gruzijos gyventojų svetingumas ir vaišingumas ar Etnos ugnikalnio išdaigos Sicilijoje. Kalnai tampa tai neatsiejama kelionių dalimi, tai tolimais palydovais, išdidžiai žvelgiančiais į atvykėlius.
Pasinerkite į kelionių patirtį, kuri praturtina, įkvepia ir parodo, kad pasaulis yra gerokai įvairesnis ir įspūdingesnis, nei kartais atrodo.
Knygoje taip pat pateikiama patarimų, kurie pravers keliaujant ar renkantis vietinės virtuvės skanėstus. O 250 išskirtinių nuotraukų padeda perteikti žodžiais nenusakomus kelionės įspūdžius.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (345)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (9)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5193)