Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Mados istorija: nuo New Look iki dabar

June Marsh
Prekė yra parduota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789955164142
Leidimo metai:
Aprašymas

Nuo Christiano Dioro New Look žavesio ir kuklaus genialumo iki nevaržomos Alexanderio McQueeno kūrybinės energijos ir Mary Katrantzou sukurtų ryškių raštų bei aukštosios mados formų. „Mados istorija nuo New Look iki šiandien“ aukština mados genijus, kurių reti ir drąsūs kūriniai suformavo pastaruosius šešis dešimtmečius, laiką ir gyvenimą.

Knygos autorė, mados ekspertė, verčia mados istorijos puslapius, nepamiršdama paminėti intriguojančių asmenybių bei tarptautinės mados aikštelės žaidėjų, susiedama juos su to meto pasaulinių įvykių kontekste. Knygoje „Mados istorija nuo New Look iki šiandien“ aprašoma aukštoji mada iki prabangos prekių, firminių butikų ir gatavų drabužių atsiradimo, analizuojamos mados tendencijos ir pokyčiai mados pramonėje nuo New Look pristatymo 1947-aisiais iki šių dienų. Išsamiai pristatomi ne tik dizaineriai, bet ir kitos mados pasaulio figūros: žurnalų redaktoriai, butikų savininkai, fotografai ir modeliai.

Gausiai iliustruotas leidinys, kuriame rasite per 250 fotografijų, tiek pramonės profesionalams, tiek studentams, tiek mados entuziastams nutapys stulbinamą nuolat besikeičiančio mados pasaulio paveikslą, leis iš arti pažvelgti į atsidavusių dizainerių amatą, kurių kūrybinis talentas nesiliauja turtinęs, stebinęs ir puošęs mūsų pasaulio.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (3198)
regsava1
(1041)
3198 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Panašios prekės

Žiūrėti visas (2246)