Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Kurianti moteris

Marisa Lupato
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786094033919
Leidimo metai:
Aprašymas

Jums nereikia pirkti daugybės rankdarbių knygų, nes viską rasite vienoje – 1000 idėjų, technikų, patarimų.
Šis išsamus rankdarbių žinynas pateikia pačių įvairiausių namų puošybos ir apdailos metodikų bei technikų: skaiutiniai, karoliukai, puokštės, patiekalų dekoras, marmurinis popierius ir daugelis kitų nuostabių dalykų. Visas skyrius skirtas dirbiniams ir suvenyrams, gaminamiems ypatingoms progoms: šv. Kalėdoms, šv. Velykoms, vestuvėms, Valentino dienai, vaikų šventėms.

Leidinys gausiai iliustruotas nuotaukomis, kuriose žingsnis po žingsnio pateikiamas gamybos procesas, pristatytos pagrindinės technikos, įrankiai, tad kiekvienas nesunkiai galės pasigaminti ar papuošti patinkantį daiktą.

Ši knyga savo struktūra labai panaši į daugelį gerų, laiko bei praktikos patikrintų vadovėlių ir yra sudaryta iš trijų pagrindinių dalių: istorijos, bendrųjų teorinių dalykų ir praktinio papuošalų bei aksesuarų kūrimo pamokų. Visi skyriai sudėlioti taip, kad bet kuris entuziastas galėtų pažengti nuo pradedančio iki pramokusio rankų darbų meistro. Vis dėlto kiekviena pamoka sudaro visiškai nepriklausomą dalį, tad galima vadovautis tik ja viena.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (324)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (16)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5164)