Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Kur skrendi, vienišas paukšti

Doloresa Kazragytė
4.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

„Kur skrendi, vienišas paukšti“ yra jau dešimta garsios aktorės Doloresos Kazragytės knyga. Autorė visą savo gyvenimą rašo dienoraščius, kuriuos vėliau išleidžia viešai. „Kur skrendi, vienišas paukšti“ apima moters gyvenimo etapą 2017-2019 metais.

Kiekvienoje savo dienoraščių knygoje autorė pasakoja apie tai, kas vyksta jos gyvenime. Jei tuo metu ji grįžta į sceną – knygos veiksmas daugiausiai sukasi aplink repeticijas, užkulisius ir spektaklius. Naujausioje savo memuarų dalyje Doloresa Kazragytė daug dėmesio skyrė žmonėms, kurie jau išėjo iš gyvenimo. Deja, mūsų pasaulį paliko Eimuntas Nekrošius, Arūnas Storpirštis, Remigijus Sabulis ir nemažai kitų rašytojos draugų. Doloresa Kazragytė sako, kad susapnavusi savo kolegę Danutę Strakšytę pajuto norą ir pareigą juos prisiminti. Taip pat daugiau papasakoti apie šių žmonių gyvenimą ir draugystę.

Paklausta apie ką gi yra knyga „Kur skrendi, vienišas paukšti“, Doloresa Kazragytė atsako, kad apie gyvenimą. Net tik pačios aktorės, bet ir draugų. Vis dar gyvų ir jau išėjusių anapilin. Autorė sako, kad apie gyvenimą galvoja kaip apie kelią, kuriuo eina kiekvienas žmogus. Mes visi einame per vaikystę, vėliau jaunystę, brandą bei senatvę. Šiame kelyje sutinkame žmonių. Vieni pasidaro labai svarbūs ir lydi mus ilgiausiose kelio atkarpose ar net pakreipia to kelio kryptį, kiti gi vos šmėkšteli. Apie tokius žmonės autorė ir rašo visuose savo dienoraščiuose.

Doloresa Kazragytė kalba visiškai atvirai. Ji skaitytojams papasakoja ir ką padovanojo draugė, ir kokią svajonių šalį aplankė, ir apie gastroles su spektakliu. Autorė pastebi mažas, žavias gyvenimo detales, nevengia dalintis geromis emocijomis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (895)
jurgiso
(357)
895 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (77)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5158)