Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Makiažas per 5/10/15 minučių

Jones Robert
9.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090111710
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

„Robertas turi dovaną padėti moterims atrodyti ir jaustis gražioms. Jo sugebėjimas parinkti tinkamas spalvas ir meistriškai jas naudoti – tai tobula formulė išryškinti vidinį kiekvienos moters grožį.“
– Rhonda Shasteen, rinkodaros vadovė, Mary Kay Inc.

Pasaulyje pripažintas vizažistas Robertas Jonesas atskleidžia, kaip tapti gražiai, nesvarbu, kiek turite minučių – 5 ar 20!
Perkamiausių knygų autorius siūlo daugybę makiažo būdų skubančioms moterims. Patarimai, technikos ir reikalingi įrankiai – čia rasite viską, ko reikia, kad išmoktumėte dailiai atrodyti kiekviena proga.
Puikios spalvotos nuotraukos žingsnis po žingsnio atskleidžia, kaip padailinti lūpas, natūraliai pagyvinti skruostus, išryškinti akis, kad jos patrauktų dėmesį, ar suteikti spindesio odai. Rasite patarimų, kas tinka kasdienai, vakarui, ir kaip pasiruošti tam tikrai progai ar įvykiui.

Robert Jones, knygų Makeup Makeovers („Grožio pamokos“) ir Looking Younger („Atrodykite jaunesnės“) autorius, įkūręs kompaniją robert jones beauty (robertjonesbeauty.com), jau daugiau nei dvidešimties metų dirba vizažistu. Jo klientai –pasaulyje gerai žinomos kompanijos: Mary Kay Inc., Almay, Neiman Marcus ir Saks Fifth Avenue. Roberto Joneso darbai buvo publikuojami žurnaluose Allure, InStyle, Elle, Vogue, Marie Claire, Brides ir Life&Style. Jis dirba su garsenybėmis: Cindy Crawford, Selena Gomez, Claire Danes, Mary-Louise Parker, Laura Linney, Sheryl Crow, LeAnn Rimes, Dixie Chicks, Eve Best ir daugeliu kitų.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (118)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (3)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5159)