Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Didžioji žaidimų knyga

Jurgita Jėrinaitė
8.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

„Didžioji žaidimų knyga“ – tai įvairaus išsilavinimo, amžiaus ir gabumų žmonėms skirta žaidimų knyga, kuri kiekvieną vakarėlį ar draugų susibūrimą pavers smagia švente.

Turėti didelę stalo žaidimų kolekciją – brangus malonumas. Ne ką pigiau pramogauti mieste ar ieškoti profesionalaus renginių vedėjo. O kaipgi išleistuvės, mergvakariai, gimtadienio vakarėliai, draugų susibūrimai ar įmonės šventės! Nesvarbu, ar pas jus užsuks vos keletas artimiausių bičiulių, ar organizuojate kompanijos vakarėlį, „Didžioji žaidimų knyga“ tikrai padės tai padaryti stilingai ir įdomiai, nes joje rasite daugiau nei pusė tūkstančio įvairiausių žaidimų.

Juk niekas nesprendžia apie vakarėlio šaunumą pagal valgių gausą ar svečių skaičių. Tačiau svečiai visada įvertina atmosferą ir pasakoja, ar smagiai praleido laiką. Tad užuot sodinę svečius prie valgiais ir gėrimais nukrauto stalo, žaiskite! „Didžioji žaidimų knyga“ padės rasti kiekvienam tinkamą mįslę, galvosūkį ar rungtį.

Knygoje visi žaidimai suskirstyti į skyrius, tad ja naudotis tikrai lengva ir patogu. Pradėkite nuo apšilimo, o tada mankštinkite smegenis! Arba mankštinkitės patys! Nes čia yra ir komandinių žaidimų, kurie suskirstyti pagal aktyvumą, todėl tiksliai žinosite, kurie skirti vaikams, o kurie senjorams. O žaisdami muzikinius žaidimus - įsijunkite muziką!

Kai kuriems iš šių žaidimų nereikės net organizuoti vakarėlio. Juos kuo puikiausiai galima žaisti ilgoje kelionėje autobusu, savaitgalio išvykose ar vakare su šeima.

Knygą „Didžioji žaidimų knyga“ sudariusi Jurgita Jėrinaitė primena, kad žaidžiant stiprinami žmonių tarpusavio ryšiai, atsipalaiduojama, o smagiai leidžiamas laikas garantuoja ne tik gerą nuotaiką, bet ir puikią savijautą. O kur dar reakcijos lavinimas, proto mankšta ir įgytos žinios! Žaisti tikrai verta!

Romėnai prašė „Duonos ir žaidimų“. Tad kad netektų Naujametinio vakarėlio praleisti tik su kriaukšle duonos, griebkite „Didžiąją žaidimų knygą“ ir tapkite geriausiu pasaulyje renginių organizatoriumi!

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (10)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5167)