Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Skaitmeninės fotografijos pagrindai

Tim Daly
5.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9789955083924
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Profesionalūs fotografai jau seniai naudojasi skaitmeninės technologijos privalumais, kurie dabar tapo prieinami visiems, kas turi skaitmeninį fotoaparatą ir namų kompiuterį. Šiek tiek susipažinus su šia technologija, skaitmenines fotografijas galima koreguoti, kaupti, atspausdinti, nusiųsti elektroniniu paštu draugams bei šeimos nariams arba patalpinti internete neišleidžiant pinigų brangiam filmui ir jo ryškinimui.

Šioje knygoje gausu patarimų, kaip daryti geras skaitmenines fotografijas, ir kaip paskui dar labiau jas patobulinti; kaip jungti, kurti fotomontažus, spalvinti ir uždėti įvairiausius filtrus. Ši knyga padeda surasti kelią technologijų ir kompiuterinio žargono labirinte, supažindina su populiariausia programine įranga ir kompiuterių tipais. Teoriją iliustruoja įvairaus sunkumo užduotys. Sužinosite, kaip paruošti fotografijas internetui ir kaip sukurti nuosavą fotogaleriją tinkle.

Šios knygos autorius Tim Daly yra baigęs Londono Karališkąjį dailės koledžą. Moko fotografijos pagrindų virš 10 metų. Tarptautinių fotografijos parodų dalyvis, kelių knygų apie skaitmeninę fotografiją autorius, yra surengęs asmeninių parodų.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (424)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (5)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (2127)