Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

100 patarimų pradedančiajam mokytojui

Angella Cooze
4.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Angella Cooze – Svonsio metropolinio universiteto (Velsas) Pedagogikos mokyklos lektorė. Keturių „100 patarimų“ serijos knygų autorė.
Mokytojo karjeros pradžia itin sunki. Privaloma ne tik atlikti praktiką, ruoštis pamokoms, rengti užduotis, bet ir lankyti paskaitas, pagaliau ieškotis nuolatinio darbo. Daugeliui tai sukelia stresą. Angella Cooze pateikia vertingų patarimų, kaip ištverti sunkią mokytojo karjeros pradžią.
Norėdami gauti mokytojo kvalifikaciją, mokytojai praktikantai privalo pademonstruoti numatytą standartuose savo kompetenciją. Tai yra, baigę studijas, jie turi būti įgiję žinių, gebėjimų ir įgūdžių, kaip galutinių studijų rezultatų, suformuluotų šiuose standartuose.
„100 patarimų pradedančiajam mokytojui“ moko analizuoti savo patirtį, reaguoti į kritiką, planuoti pamokas, rengti susirinkimus, ugdyti mokinių pilietiškumą, vertinti jų žinias ir daug kitų dalykų, būtinų kiekvienam mokytojui.
Ši knyga informatyvi ir naudinga visiems pradedantiesiems mokytojams
· Kiekvienas patarimas patikrintas ir išbandytas mokykloje praktiškai
· Patarimai apima viską – nuo užduočių rengimo ir pamokų planavimo iki mokinių įvertinimo ir jų elgesio problemų sprendimo.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (119)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3582)