Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Keturlogija „Amžinai tavo“

Andrea Laurence
14.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Andrea Laurence keturiu knygų serija "Amžinai tavo":
1. Svajonių vestuvės - Įkalinta kalnų namelyje su vyru, su kuriuo trokšta patirti tai, ko trokšti nevalia... Vestuvių fotografė Brajana Harper nesitikėjo, kad teks fotografuoti savo buvusį draugą ir jo sužadėtinę! Susiklosčius netikėtoms aplinkybėms ir staiga kilus pūgai juodu vieni atsiduria nuošaliame kalnų namelyje... Brajana supranta, kad papuolė į bėdą. Kadaise ji paliko Janą Lausoną, nes jam rūpėjo tik darbas, tačiau taip ir nepajėgė jo pamiršti. O gal ir Janas svajojo apie ją visus tuos metus?
2. Neplanuotos vestuvės - Kaip per trisdešimt dienų įrodyti, kad esi tas vienintelis? Pasidavę užgaidai geriausi draugai Taileris Diksonas ir Amelija Kenedi slapta susituokia Las Vegase. Jiems nespėjus skubiai išsiskirti, Amelija prisipažįsta, kad laukiasi. Dabar Taileris tikrai nesutiks, kad jų gyvenimai pasuktų į skirtingas puses. Jis nori, kad jie liktų susituokę, kartu augintų vaikelį, turėtų bendrus namus ir... dalytųsi lova. Amelija visada svajojo apie tobulas vestuves. Milijonierius geriausias draugas vargu ar tinka ilgam santuokiniam gyvenimui. Ji duoda Taileriui tik mėnesį įrodyti, kad klysta...
3. Išgalvotos vestuvės - Kas nutinka, kai išgalvota vestuvių data virsta tikra? Apsimesti garsaus viengungio Džulijano Kuperio mergina? Kai kurias merginas toks pasiūlymas gal ir nudžiugintų, bet tik ne Gretą Makalister. Jos darbas – planuoti vestuves, o ne susitikinėti su vyriausiuoju pabroliu. Bet Džulijano viešųjų ryšių komandai „paprastutė“ Greta atrodo tobulas pasirinkimas siekiant apmauti publiką, ypač dabar, kai Džulijanas išsiskyrė su savo garsia mergina. Džulijanas prieštarauja tokiam sumanymui, kol... susipažįsta su Greta. Ji, nuoširdi ir graži net be ryškaus makiažo, sužadina slaptus troškimus. Dabar jis nori ko nors tikro.
4. Baltos vestuvės - Vėl susitikę vestuvėse per Kalėdas... Sutinku – žodis, kuriuo vestuvių planuotoja Natalija nesišvaisto. Ji yra cinikė ir netiki meile... užtai tiki aistra! Pakviesta skubiai rengti vestuves, kurios turėtų vykti per Kalėdas, ji sutinka gražuolį jaunosios brolį – savo paauglystės laikų meilę ir slaptų fantazijų žvaigždę. Natalija nusprendžia suteikti antrą progą tam, ką jie pradėjo anuomet... Tačiau Kolinas Raselas jau ne paauglys. Jis – suaugęs vyras. Jo prisilietimai verčia Nataliją galvoti apie pastovumą, mintyse ima suktis žodis iš A raidės – amžinai. Ji nesugeba atsispirti pagundai kartu su juo rengti vestuves. Nejau vienas ilgas, karštas bučinys nuves šią užsispyrusią merginą prie altoriaus?

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (20)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (48149)