Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Ketvirtadieniai parke

Hilary Boyd
2.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
2014 ISBN 978-9955-13-457-2
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Kaip elgtis, jeigu pusę savo gyvenimo esate ištekėjusi už padoraus vyro, bet nežinia kodėl, nieko nepaaiškinęs, jis vieną naktį palieka jūsų lovą? Kai taip nutinka Džinei, ji sutrinka, paskui įsiunta ir galiausiai pasiryžta išgauti atsakymus iš sutuoktinio. Gal Džordžas pamilo kitą? Kaip nors jį įskaudino? Gal pati suklydo? Deja, Džordžas šia tema nekalbus ir elgiasi lyg nieko nebūtų įvykę.

Bėga dienos, savaitės, metai ir maloniausia savaitės diena tampa ketvirtadienis, kai Džinė vedasi savo mažąją vaikaitę į parką. Čia moteris susipažįsta su Rėjumi – visiška Džordžo priešingybe. Rėjus moka klausytis, lengvai ir šmaikščiai bendrauja, neturi išankstinių nuostatų. Be to, jis žavus ir seksualus. O kaip tik viso to jai taip trūko santuokoje...

Netikėtai pačiai sau (o gal ir nieko keista?) Džinė vėl pasijunta fiziškai patraukli ir nejučia įsimyli bičiulį iš parko. Nors puikiai žino, kad dėl įsiplieskusios aistros kyla grėsmė prarasti visa, kas brangu. Taigi Džinei teks apsispręsti. Ar jai pakaks narsos atlaikyti šeimos pasipriešinimą ir stereotipų valdomame pasaulyje apversi savo gyvenimą aukštyn kojom?

Nuostabiai šiltas ir įžvalgus romanas apie šeimos dramas ir asmenines paslaptis.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (15)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (46196)