Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Kokius žmones pasirenka pinigai

Liudmila Golubovskaja
7.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786094690532
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Nebūtinai visi svajoja apie milžiniškus turtus, tačiau visi trokšta finansinio stabilumo – jausmo, kad pinigų yra pakankamai visiems būtiniausiems poreikiams ir dar šiek tiek malonumams. Liudmila Golubovskaja knygoje „Kokius žmones pasirenka pinigai“ aiškina paprastus dėsnius, kaip kuriami žmogaus ir pinigų santykiai.

Liudmila Golubovskaja baigė fiziką Maskvos universitete, yra technikos mokslų kandidatė. Studijavo parapsichologiją, astrologiją, reiki gydymo metodikas, yra dvasios ugdymo ir švietimo centro „Naujoji sąmonė“ direktorė. Veda seminarus ir mokymus. Pastaruosius dvidešimt metų L. Golubovskaja tyrinėjo, nuo ko priklauso mūsų gyvenimo įvykiai fiziniu, psichologiniu ir bioenergetiniu požiūriu. Ji pati kuria tam tikrus dvasinius pratimus, padedančius žmogui ugdyti savo vidinę jėgą ir pritraukti į savo gyvenimą daugiau pozityvių pokyčių.

Pinigai – neišvengiama ir būtina mūsų gyvenimų dalis. Kiekvienam žmogui svarbu jų turėti, taip pat svarbu turėti pakankamai. Apie pinigus dažnai kalbame nenoriai, kartais juos sureikšminame, kartais atvirkščiai – tikiname, jog jie visiškai nesvarbūs ir stengiamės labiau vertinti ne materialinius, o dvasinius turtus. Būna, kad pinigus gauname lengvai, būna, kad dirbame dėl jų ilgai ir sunkiai. Būna, kad pinigai tirpte ištirpsta, o kartais sugebame juos kaupti. Nuo ko priklauso šie procesai? Kaip pritraukti pinigus ir išsaugoti nuolatinę jų tėkmę? Koks požiūris į finansus ir materialinę gerovę yra pats palankiausias?

Pasak knygos „Kokius žmones pasirenka pinigai“ autorės L. Golubovskajos, pinigai turi savo dėsnius, kuriuos perpratę ir priėmę žmonės gali kur kas geriau valdyti savo piniginės turinį. Žmogaus pasąmonės jėga yra pakankamai didelė ir stipri, kad pagelbėtų pasiekti iškeltus tikslus – išsaugoti ar pagausinti turimus finansus. Autorės teigimu, tai priklauso nuo daugelio aplinkybių, kurias žmogus turi išmokti vertinti ir kurti pozityviai: idealai, kurių siekiame, energija, kurią skleidžiame ir pritraukiame, santykiai su kitais žmonėmis – tai rodikliai, turintys reikšmės ir finansinei situacijai.

L. Golubovskaja siūlo patikrintus metodus ir išbandytas dvasines praktikas, susijusias su dovanojimu, prašymu, tinkamu pinigų naudojimu ir netgi tam tikru elgesiu su jais. Išmoksite atsikratyti neigiamų emocijų ir ištaisysite savo finansines klaidas.

Knyga „Kokius žmones pasirenka pinigai“ išmokys kaupti bei tinkamai naudoti tiek fizinius, tiek dvasinius turtus. Tai žinynas, padedantis susikurti finansinį stabilumą.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (4)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (8582)